Κιβωτός της τέχνης - Ερασιτενικός Θεατρικό Εργαστήρι


Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Κιβωτός της τέχνης

Η « Κιβωτός Της Τέχνης», είναι ένα θεατρικό εργαστήρι, ένα ζεστό καλλιτεχνικό σπίτι, ένα pocket theatre, στην καρδιά της Ηλιούπολης. Δημιουργήθηκε το 2009, με όραμα, να φιλοξενήσει όλους εκείνους που αγαπάνε τη ζωή και το θέατρο, όπως εμείς! Ετσι λοιπόν, καταφέραμε να μεταφέρουμε την ίδια τη ζωή πάνω στη σκηνή!

Με θεατρικές ερασιτεχνικές [αλλά και επαγγελματικές] ομάδες όλων των ηλικιών, τμήμα παιδικό, εφήβων, φοιτητών και ενηλίκων, ξεκινάμε, αρχικά με σκοπό να γνωριστούν τα μέλη μεταξύ τους, να νιώσουν άνετα ο ένας με τον άλλο, να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Περνάμε σε ασκήσεις, ειδικά διαμορφωμένες ώστε σιγά σιγά να δημιουργεί ο κάθε μαθητής, να εκφράζεται, να αποκτά αυτοπεποίθηση.

Όταν η εκάστοτε ομάδα, έχει «ψηθεί», προχωράμε στο επόμενο στάδιο, όπου είναι η επιλογή έργου.

Η Μαρία Κίτρα, η συγγραφέας, γράφει η ίδια τα έργα [κυρίως κωμωδίες], φροντίζοντας να είναι κομμένα και ραμμένα στις δυνατότητες του κάθε μαθητή της, ώστε να εκφράζεται μέσα από το ρόλο του δίνοντας παράλληλα τον καλύτερό του εαυτό.

Ακολουθούν οι αναγνώσεις και μετέπειτα η σκηνοθεσία και το στήσιμο [από την ίδια τη συγγραφέα] μέσα από τις πρόβες, όπου είναι από τα πιο δημιουργικά κομμάτια μιας ομάδας!

Το κομμάτι της ανάγνωσης

Όταν φτάσουμε στο επίπεδο εκείνο, όπου το έργο έχει πάρει πια μορφή και ζωή, ορίζουμε τις ημερομηνίες των παραστάσεών μας, τις οποίες πραγματοποιούμε στο ζεστό μας χώρο αλλά και σε θέατρα!

Αν θες κι εσύ να ζήσεις ένα μαγικό θεατρικό ταξίδι…

Αν θες να δεις πώς είναι η ζωή πάνω στη σκηνή…

Αν θες να μοιράζεσαι, να νιώσεις τη χαρά του να δίνεις και να λαμβάνεις…

Αν θες να ανήκεις σε μια ομάδα που δεν χωράνε τα κουτσομπολιά, η μιζέρια, η υπεροψία και η αλαζονεία, η ψευτιά και η διπροσωπία…

Αν θες να γελάσεις με την ψυχή σου…

Τότε…

Ε Λ Α Κοντά μας:
Επικοινωνία - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πώς θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμη;

Φόρμα Επικοινωνίας


16343, Ηλιούπολη
Αττική, Ελλάδα.
Email: kivotostistexnis@gmail.com
facebook.com/mkitra

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας :